Daarom is wonen in ‘s-Hertogenbosch zo leuk!

Elke maand geven wij leuke en handige suggesties/tips waarom je in Den Bosch zou willen wonen!

Ten eerste omdat de Bourgondische gastvrijheid én gezelligheid van de stad afstraalt. Daarom in elk blog een leuke ontbijt, lunch of diner tip. Waar moet ik zijn voor leuke meubels en interieur hebbe-dingetjes? Wat is er allemaal te doen? En waar kan ik mijzelf op sport-gebied helemaal uitleven? Dit en uiteraard nog veel meer leuks!

Een goed ontbijt is het halve werk
Daarvoor kun je bij Bitterzoet terecht. Van een roerei geserveerd met brood van het Vlaams Broodhuys tot Snelkookpien’s granola met griekse yoghurt. Ze schenken er Illy koffie en voor diegene die na het ontbijt nog een plekje vrij heeft is de huisgemaakte appeltaart zeker een aanrader!

Shop je gek
Van Daan is een hippe concept store aan het Minderbroederstraatje in Den Bosch. De ideale plek voor een leuk kado of om jezelf te verwennen! Accessoires, boeken, homeware, keukenartikelen, kindercadeau’s, gadgets…je vindt het hier allemaal!
Geen zin om de deur uit te gaan? Ze hebben ook een webshop!

Meneer de Bakker
De geur van vers brood komt je tegemoet als je de hoek omslaat de straat ‘Achter Het Verguld Harnas’ in…
In eigen bakkerij bakt Meneer de Bakker dagelijks heerlijke verse producten waaronder (rustieke) broden, worstenbrood, gebak, broodjes, sandwiches, koeken en andere specialiteiten.

Ren je rot!
Toe aan een beetje beweging? Bij Run2Day hebben ze een toffe iRun clinic voor de beginnende loper. De clinic bestaat uit 8 trainingen en start in januari, maart en september.  iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond! Loop je mee?