Jazeker! Daarom dus!

Elke maand geven wij leuke en handige suggesties/tips waarom je in Den Bosch zou willen wonen!

Ten eerste omdat de Bourgondische gastvrijheid én gezelligheid van de stad afstraalt. Daarom in elk blog een leuke ontbijt, lunch of diner tip. Waar moet ik zijn voor leuke meubels en interieur hebbe-dingetjes? Wat is er allemaal te doen? En waar kan ik mijzelf op sport-gebied helemaal uitleven? Dit en uiteraard nog veel meer leuks!

De Broodspecialist
In de Hinthamerstraat (tegenover de Bibliotheek) zit mijn favoriete bakker: De Broodspecialist. De Broodspecialist is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en heeft een rijk assortiment aan dagelijks vers gebakken broden en koeken. Van volkorenbrood, zuurdesembrood tot speltbrood. Ook voor biologisch brood, witbrood, tarwebrood en kleine broodjes ben je hier aan het juiste adres. Proef ook eens de heerlijke muesli-eierkoeken, heerlijk!
De Broodspecialist | Hinthamerstraat 89

Oak 
Voor een verrassend kadootje of een leuke outfit, bij Oak slaag je altijd! Met merken als Selected Femme, Nümph en Sugarhill Boutique. Dit kleine boetiekje herken je aan de papieren creaties in de etalage.
Oak | Snellestraat 45

Pizaaaa!
Op de hoek van de Verwersstraat en de Lange Putstraat zit pizzabar DEEG! Een aanwinst voor de stad. In een fijne en relaxte ambiance kun je genieten van heerlijk Italiaanse pizza’s, pasta’s, Limoncello en huisgemaakte tiramisu. Bij pizzabar DEEG kun je kiezen uit 3 soorten pizzadeeg: spelt-, tarwe- en het normale wittedeeg. De pizza’s bereiden ze in een houtgestookte oven, waardoor de pizza extra veel smaakt krijgt!  Kies jouw favoriet uit de uitgebreide kaart!

Work that ass
Pittige maar doeltreffende workouts in een kleine groep. Elke dag wordt er een andere WOD verzonnen door de trainer die je alleen of met een buddy uitvoert. Al vanaf 6.30 uur zijn er bijna dagelijks trainingen, dus geen excuses meer om te gaan! Ook voor een intensieve begeleiding staat personaltrainer Germain Silawanebessy klaar om je één op één te helpen met een persoonlijk voeding- en beweegprogramma.