Kom naar Den Bosch!

Regelmatig geven wij leuke en handige suggesties/tips waarom je in Den Bosch zou willen wonen!

Ten eerste omdat de Bourgondische gastvrijheid én gezelligheid van de stad afstraalt. Daarom in elk blog een leuke ontbijt, lunch of diner tip. Waar moet ik zijn voor leuke meubels en interieur hebbe-dingetjes? Wat is er allemaal te doen? En waar kan ik mijzelf op sport-gebied helemaal uitleven? Dit en uiteraard nog veel meer leuks!

Nippen
In januari heeft restobar ‘Nippen’ haar deuren geopend aan de Kruisstraat. Een vernieuwd eet-borrel concept in een prachtige ambiance. Stoere materialen in combinatie met verfrissend gele accenten maken deze zaak een enorme aanwinst voor de Bossche horeca. Een leuke kaart met heerlijke bar-happen en bijpassende wijnen. Ook voor lunch kun je hier terecht!
Wanneer kom jij even binnen Nippen?
Restobar Nippen | Kruisstraat 25

Liefste Fashion
Liefste is een kleine boutique waar Lieke en Stephanie met veel enthousiasme jou helpen bij het vinden van een passende outfit. Bij Liefste kun je terecht voor merken als Bruuns Bazaar, Second Female, Gestuz en Just Female. Ontdek ook de lifestyle collectie van Liefste! De collectie bestaat uit o.a. woonaccessoires, kaarten en kaarsen.
Liefste Fashion | Snellestraat 14