Waarom wonen in ‘s-Hertogenbosch zo leuk is!

Elke maand geven wij leuke en handige suggesties/tips waarom je in Den Bosch zou willen wonen!

Ten eerste omdat de Bourgondische gastvrijheid én gezelligheid van de stad afstraalt. Daarom in elk blog een leuke ontbijt, lunch of diner tip. Waar moet ik zijn voor leuke meubels en interieur hebbe-dingetjes? Wat is er allemaal te doen? En waar kan ik mijzelf op sport-gebied helemaal uitleven? Dit en uiteraard nog veel meer leuks!

De hoogte in!
Iedereen die in Den Bosch woont of de stad bezoekt moet het een keer gedaan hebben… het beklimmen van de Sint-Jans toren. Het is een flinke klim over eeuwenoude trappen naar boven maar je inzet wordt beloond met een magnifiek uitzicht over de historische binnenstad.
Op 43 meter hoogte tuur je uit over de stad en ontdek je de prachtige omgeving van Den Bosch. De toren is te beklimmen onder deskundige begeleiding van een gids. Tijdens de klim krijg je een kijkje bij het Carillon, het uurwerk en de tentoonstelling over de geschiedenis, bouw en restauratie van de toren. Hoogte vrees? De stad is ook vanaf het water te ontdekken.

Advies op  maat voor een heerlijk thuis
Voor het vinden van de juiste bank, tafel, raamdecoratie of een nieuwe kleur op de muur adviseert Living Home Interiors je graag. Ook voor leuke lifestyle cadeau’s is dit het juiste adres.
Loop eens binnen in de winkel aan de Vughterstraat 55 in Den Bosch. Ze zijn van dinsdag t/m zondag geopend.
Sinds kort hebben ze een tweede filiaal geopend aan de  Bosscheweg 37 in Berkel – Enschot!

Geen zin om te koken? Bij Snelkookpien haal je de meest heerlijk en verse maaltijden!
Pien Geuze is een enthousiaste en gedreven kok die van haar passie haar werk heeft gemaakt. En met succes! SnelkookPien: Fresh home cooking & afhaal.  Pien heeft elke week, van maandag t/m donderdag, verschillende gerechten op het menu staan.  Vlees, vis en vegetarisch, waarin seizoensgroenten de hoofdrol spelen.

Bestellen is heel gemakkelijk! Via haar website klik je aan welke dag je ‘mee-eet’ of bestel voor 10.00 uur ‘s morgens, dan kun je je maaltijd(en) tussen 17.00 en 19.00 uur afhalen op Hertog Hendriksingel 100  in Den Bosch.  Eet smakelijk!
Pssst… Pien is ook in te huren voor thuis-catering!