Pas verhuurt is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente aan- en verhuur van woonruimte. Met een uitgebreid netwerk van huurders en ruime kennis en ervaring op het gebied van woonbemiddeling zoeken wij een betrouwbare huurder voor jouw woning.

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur van jouw woning te bespreken. Tijdens dit gesprek adviseren wij je over de huurperiode, de huurprijs en de eventuele aanpassingen aan de woning om verhuur van de woning te optimaliseren en te versnellen. De opname van de woning in ons bestand is geheel vrijblijvend!

Werkwijze: wij vinden dé geschikte huurkandidaat!
Wij streven ernaar om op efficiënte en doeltreffende wijze de woning binnen zeer korte tijd te verhuren aan een betrouwbare kandidaat. In het zoeken naar een geschikte kandidaat voor de woning gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. De kandidaten worden door ons persoonlijk gescreend en zij dienen een geldig legitimatiebewijs en een loonstrook te overleggen. De kandidaat wordt altijd aan de verhuurder voorgesteld, zodat jij degene bent die besluit of de kandidaat geschikt is.

Beheer van woonruimte
Laat het beheer van jouw onroerend goed aan ons over!
Indien je als eigenaar/verhuurder de zorg voor jouw onroerend goed liever uit handen geeft dan kunnen wij dit eveneens verzorgen. Denk hierbij aan:

Financieel beheer van woonruimte
– Incasseren huur en verzorgen bijbehorende administratie;
– Uitvoeren van de jaarlijkse huurprijsindexeringen;
– Beheren en verrekenen van de waarborgsommen;
– Bij eventuele wanbetaling het opstarten van een incassoprocedure.

Technisch beheer van woonruimte
– Aannemen, in behandeling nemen en bewaken van klachten en storingen van huurders m.b.t. het gehuurde;
– Het in overleg met verhuurder/eigenaar laten uitvoeren van onderhoud- en reparatieopdrachten;
– Adviseren verhuurder/eigenaar m.b.t. onderhoud onroerend goed.